13.1 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Slatina. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe după bătaia din Cartierul Steaua

- Advertisement -

S-a lăsat cu dosar penal în urma bătăii care a avut loc în seara zilei de marți, 5 septembrie, în Cartierul Steaua, din municipiul Slatina. Între mai mulți tineri a izbucnit un conflict spontan, iar în urma acestuia parte dintre ei au fost duși la sediul Poliției pentru a da declarații cu privire la cele întâmplate. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru lovire sau alte violențe.   

Potrivit lui Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, în jurul orei 20:30, instituția a fost sesizată, prin apelul de urgență 112, cu privire la faptul că doi tineri ar fi fost agresați fizic de mai multe persoane necunoscute, pe strada Ecaterina Teodoroiu, din Slatina.

Din fericire, niciunul dintre tinerii implicați în scandal nu a ajuns la spital.

„La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul unui conflict spontan, un tânăr, în vârstă de 18 ani, din municipiul Slatina și un minor, în vârstă de 17 ani, din comuna Schitu, în timp ce se aflau pe strada Ecaterina Teodoroiu din municipiul Slatina, ar fi fost agresați fizic de către 3 tineri, cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani, toți din municipiul Slatina. În urma evenimentului, nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale”, a spus reprezentantul IPJ.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc bătaia, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți