12.3 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

ANL are un nou director general, în persoana lui Emanuel Oproiu

- Advertisement -

Continuă să se facă schimbări la nivelul mai multor instituții conduse de liberali, cei susținuți de Liviu Voiculescu, senatorul și președintele PNL Olt, fiind înlocuiți cu cei susținuți de deputatul liberal Gigel Știrbu. După schimbările de la nivelul Prefecturii și Inspectoratului Școlar Județean Olt, acum a venit rândul Agenției Naționale pentru Locuințe. Astfel, corăbianul Gabriel Stanciu a fost schimbat cu olteanul Ionel Emanuel Oproiu, originar din Târgu Jiu, iar acum stabilit într-o localitate învecinată municipiului Slatina.

Oproiu este fost subprefect al județului și, până nu de mult, fost șef al Inspecției de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune și Instalațiilor de Ridicat, și îl înlocuie pe Stanciu care a fost director ANL în ultimii trei ani.

Schimbarea se pare că a venit din partea unei singure persoane, și anume Nicolae Ciucă, șeful PNL.

„Îmi închei astăzi mandatul de director general al Agenției Naționale pentru Locuințe, după 3 ani de muncă, multe proiecte duse la sfârșit și altele aflate în derulare. Închei această etapă de viaţă cu satisfacţia că am făcut lucruri bune pentru cetăţeni, pentru România. Plec din această funcție cu fruntea sus, pe ușa din față, demonstrând că se poate face treabă atunci când îți dorești cu adevărat și muncești pentru asta! Mulțumesc pentru sprijin și colaborare colegilor din agenție! Mulțumesc tuturor celor care m-au sprijinit și au apreciat munca depusă în acești 3 ani!”, a postat joi, 7 septembrie 2023, inginerul Gabriel Stanciu, pe pagina sa oficială de Facebook.

Sursă foto: Emanuel Oproiu – Facebook

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți