14.1 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Senatorul liberal Voiculescu: „Ce preocupări are o organizație politică înaintea unui an electoral?”

- Advertisement -

„Ce preocupări are o organizație politică înaintea unui an electoral?”. Aceasta este întrebarea la care Liviu Voiculescu, senator și președinte al Organizației Județene Olt a Partidului Național Liberal, a răspuns vineri, 15 septembrie 2023, în cadrul unei noi declarații politice pe care a făcut-o în fața susținătorilor.

„Se pregătește intens. Își adună forțele. Își creionează strategia. Se reorganizează și se regrupează. Își identifică punctele sensibile și caută soluții pentru redresarea lor. Împarte atribuții întregii echipe și caută să distribuie echilibrat activitățile specifice”, asta spune liberalul Voiculescu că face Organizația Olt a PNL în pragul celor patru scrutine electorale programate a avea loc în anul 2024.

Senatorul Liviu Voiculescu mai spine că, nu în ultimul rând, PNL Olt analizează situația din teritoriu și reprioritizează necesitățile sociale.

„În niciun caz nu lasă loc disensiunilor interne. Nu este momentul și nici împrejurările politice nu permit escaladările tensionate. Este prea mult de lucru pentru a consuma din energia necesară pe ambiții personale sau orgolii cronice. Anul viitor va fi un an greu. Un an în care trebuie să ne prezentăm în fața electoratului cu fruntea sus, cu credibilitate, cu responsabilitate și asumare, cu un portofoliu de angajamente respectate… Va fi un an în care va trebui să luptăm la firul ierbii pentru a câștiga din nou încrederea cetățenilor în noi, în principiile și valorile liberale care ne identifică”, spune parlamentarul liberal oltean.

Senatorul Liviu Voiculescu a mai ținut să spună că: „noi suntem liberali! Reprezentăm un partid care se respectă și care respectă românii, un partid în care onoarea și demnitatea primează, cinstea este imperativă, responsabilitatea este statutară, iar binele cetățeanului este obiectivul absolut. Iar oamenii trebuie să ne perceapă ca atare!”.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți