15.2 C
Slatina
marți,26 septembrie,2023

Ultimele Articole

Gorj: Doi poliţişti, răniţi într-un accident de circulaţie în timp ce se aflau în misiune

- Advertisement -

Doi poliţişti rutieri din Târgu Jiu au fost răniţi, vineri, într-un accident de circulaţie, în timp ce se aflau în misiune cu autospeciala având mijloacele acustice şi luminoase în funcţiune, eveniment provocat de un şofer care nu a acordat prioritate de trecere, iar apoi a părăsit locul accidentului, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.

„La data de 15 septembrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Târgu Jiu – Biroul Rutier, în timp ce se aflau în misiune, cu mijloacele acustice şi luminoase în funcţiune, deplasându-se pe Calea Bucureşti, din municipiul Târgu Jiu, un autoturism nu le-ar fi acordat prioritate de trecere, iar pentru a evita impactul cu acesta, echipajul de poliţie a intrat în coliziune cu alt autoturism parcat, care la rândul său a ricoşat în alt autoturism. În urma impactului, a rezultat rănirea celor doi poliţişti”, a precizat sursa citată.

Conducătorul care nu a acordat prioritate de trecere a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, menţionează informarea transmisă de IPJ Gorj.

Poliţiştii efectuează verificări pentru identificare conducătorului auto şi stabilirea situaţiei de fapt.

A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, mai arată sursa citată.

Sursa: Agerpres.ro

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți