20.2 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Polițiștii rutieri au deschis dosar pentru vătămare corporală din culpă în urma accidentului de la Recea

- Advertisement -

Nu mai puțin de 55 de persoane au fost implicate în accidentul de circulație produs luni, 18 septembrie 2023, în jurul orei 16:30, la intersecția Drumului Județean 653 cu Drumul Județean 657, în satul Recea al comunei Valea Mare. 53 se aflau în autocarul implicat în eveniment, iar două erau în autoutilitară, iar în urma coliziunii dintre acestea o femeie, care era pasageră în al doilea autovehicul, a ajuns la Spitalul Slatina. Pentru câteva minute chiar a fost activat Planul Roșu de Intervenție, în total având nevoie de acordarea de îngrijiri medicale patru persoane. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii rutieri au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apelul de urgență 112, cu privire la producerea accidentului rutier, la fața locului, pentru cercetări, deplasându-se polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicată o autoutilitară condusă de un tănăr, în vârstă de 25 de ani, din municipiul Târgu Jiu, județul Gorj, și un autobuz condus un tânăr, în vârstă de 30 de ani, din comuna Schitu. În urma evenimentului rutier, o tânără de 34 de ani, din orașul Turceni, județul Gorj, pasageră în autoutilitară, a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative”, a declarat agent principal de poliție Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ.

Potrivit unor surse, accidentul de circulație s-a produs pe fondul neacordării de prioritate de către șoferul autoutilitarei, din Târgu Jiu, vehiculul intrând în coliziune cu autocarul condus de tânărul din Schitu.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți