2.3 C
Slatina
marți,28 noiembrie,2023

Ultimele Articole

Finalele „Ligii TSD Slatina” la fotbal, programate pentru seara zilei de marți, 19 septembrie

- Advertisement -

Se mai încheie încă o ediție a „Ligii TSD Slatina” la fotbal. A fost una reușită, iar în seara zilei de marți, 19 septembrie, sunt programate a se desfășura finala mică și finala mare. În prima zi a săptămânii, în semifinale, au oferit un adevărat spectacol fotbaliști ai echipelor Pui pe jar, Cityzens, Fotbal Forever și Provincialii.

Au învins Pui pe jar și Provincialii, așadar finala mare a ediției cu numărul 5 a competiției „Liga TSD Slatina” se va juca între cele două echipe.

„Am văzut pe terenul de sport multă dăruire și echipe determinate să câștige, fiind înregistrate următoarele rezultate: Pui pe jar – Cityzens 4-2, Fotball Forever – Provincialii 1-3. Finalele competiției vor avea loc mâine (marți n.r.), 19 septembrie 2023, începând de la ora 18:00, cu următoarele meciuri: Finala mică, ora 18:00 – Cityzens vs. Fotball Forever, tombolă cu premii pentru spectatori de la 18:45, meci demonstrativ de la ora 19:10, Finala mare fiind de la 20:00 între Pui pe jar vs. Provincialii. Vă mulțumim că ați fost alături de noi și vă așteptăm în continuare să ne bucurăm de spectacol!”, au transmis reprezentanții TSD Slatina după jucarea semifinalelor pe terenul de sport de la Colegiul Național „Ion Minulescu”, din municipiul Slatina.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți