18.1 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Senatorul PNL de Olt Liviu Voiculescu: „Singura dragoste care nu moare niciodată este cea a părinților pentru copiii lor”

- Advertisement -

„Singura dragoste care nu moare niciodată este cea a părinților pentru copiii lor”, așa își începe declarația de presă Liviu Voiculescu, senator și președinte al Filialei Județene Olt a Partidului Național Liberal. Totul, în contextul Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, sărbătorită anual la 1 octombrie.

Peste o sută de seniori liberali au fost sărbătoriți în avans, iar printre cei prezenți la eveniment au fost senatorul Liviu Voiculescu, deputatul Gigel Știrbu, prefectul de Olt Mario De Mezzo și fostul prefect Florin Homorean, președinte al organizației Slatina a PNL.

„Noi, indiferent de vârsta noastră, rămânem întotdeauna copiii părinților noștri, indiferent de vârsta lor. Pentru asta și pentru întreaga lor experiență de viață transmisă, le suntem veșnic datori: cu respect, cu mângâiere, cu sprijin, cu înțelegere. Respectul și întreaga mea considerație le-am transmis de Ziua Pensionarilor celor peste 100 de seniori liberali cărora le-am oferit o aniversare specială. Au meritat! Așa cum merită fiecare clipă de recunoștință pentru viața pe care ne-au dat-o și pentru înțelepciunea pe care ne-au transmis-o”, a declarat senatorul liberal Liviu Voiculescu.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți