2.3 C
Slatina
sâmbătă,9 decembrie,2023

Ultimele Articole

A murit George Daniel Iancu, primarul comunei Valea Mare

- Advertisement -

Veste tristă în seara zilei de luni, 2 octombrie 2023, pentru locuitorii comunei Valea Mare. George Daniel Iancu, primarul care păstorea localitatea din anul 2016 a trecut în neființă.

Moartea a fost fulgerătoare, edilul având doar 45 de ani și, potrivit localnicilor din comună, se pare că acesta era bolnav de ceva timp.

George Daniel Iancu era la cel de-al doilea său mandat ca primar la Valea Mare, din partea Partidului Social Democrat, iar cei care l-au cunoscut și locuiesc în comună deplâng moartea acestuia.

În doar câteva ore de la aflarea tristei vești, pe pagina de socializare Facebook a localității și nu numai au fost postate zeci de mesaje de condoleanțe.

„În astfel de momente cuvintele sunt prea sărace… Stau de ceva timp și tot nu îmi vine să cred. Astăzi (luni n.r.), ne-a părăsit fulgerător un prieten, un coleg, un fiu, un tată… un lider. Ai plecat mult prea devreme George Daniel Iancu! Dumnezeu să te aibă în paza sa, Dani! Condoleanțe și putere familiei să treacă peste greaua încercare”, este una dintre postări făcută de o localnică pe pagina sa de Facebook.

Alexandru Berechet, viceprimar al municipiului Slatina, a postat și el un mesaj de condoleanțe pe grupul de pe pagina de socializare al comunității: „Condoleanțe! Acum este cel mai important moment sa demonstram ca suntem o familie!”.

„‘Dumnezeu să-l ierte și Dumnezeu să-l odihnească în pace! Păcat, era un om bun, bine crescut și respectuos! Familiei multă putere să treacă peste acest necaz!’ și ‘Mare păcat… Un om deosebit. Condoleanțe familiei! Dumnezeu să-l odihnească în pace!'”, sunt alte două mesaje transmise de cei care l-au cunoscut pe cel care a fost George Daniel Iancu, primar al localității Valea Mare, fratele deputatului PSD de Olt Marius Iancu.

Un mesaj de condoleanțe a fost dat și de reprezentanții organizației PSD Olt: „Suntem profund întristați de dispariția cutremurătoare a prietenului nostru și primarul comunei Valea Mare, Dani Iancu. La doar 45 de ani, Dumnezeu a decis că are alte planuri cu el. Este o pierdere pe care n-o putem exprima în cuvinte, atât pentru comunitate, cât mai ales pentru cei dragi! În aceste momente dificile, transmitem sincere condoleanțe și gânduri de sprijin către familia sa. Dumnezeu să aducă alinare și multă putere celor care îl plâng! Dumnezeu să-l odihnească!”.

„Cu profundă durere, anunțăm trecerea prea devreme la cele veșnice a celui care a fost primarul comunei Valea Mare, Iancu George Daniel! Dumnezeu să-l odihnească în împărăția Lui, iar familiei îndurerate puterea de a trece peste această mare pierdere! Noi, personalul administrativ, îi rămânem profund recunoscători pentru omul bun și înțelegător care a fost! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, au spus și subalternii săi din Primărie.

Ulterior, autoritățile locale au transmis că trupul neînsuflețit al edilului George Daniel Iancu a fost depus la capela Bisericii cu Hramul „Adormirea Maicii Domnului” din satul Valea Mare. Slujba de înmormântare va avea loc joi, 5 octombrie 2023, cu începere de la ora 12:00.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți