10.2 C
Slatina
sâmbătă,4 mai,2024

Ultimele Articole

Infrastructura rutieră din comuna Grădinari, modernizată printr-un proiect derulat prin Programul „Anghel Saligny”

- Advertisement -

Alte 50 de investiții în infrastructura rutieră și tehnico-edilitară vor primi finanțare de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, după ce marți, 3 octombrie 2023, ministrul Adrian-Ioan Veștea și beneficiarii proiectelor au semnat contractele. Una dintre investiții va fi demarată și într-o localitate din județul Olt, respectiv comuna Grădinari.

Aici, va fi implementat proiectul „Modernizare infrastructură rutieră în comuna Grădinari, județul Olt”, valoarea investiției ridicându-se la 6.250.000 de lei.

„După cum ne-am propus, primim în fiecare săptămână, la sediul Ministerului Dezvoltării, aleși locali din toată țara, pentru semnarea de noi contracte care vizează investiții mult așteptate pentru cetățeni. Cu fiecare proiect pe care-l finanțăm, creștem calitatea vieții oamenilor din toate județele țării”, a declarat ministrul dezvoltării în urma semnării noilor contracte de finanțare.

Valoarea totală a celor 50 de proiecte se ridică la peste 485,5 milioane de lei și urmăresc modernizarea și reabilitarea drumurilor de interes local, amenajarea trotuarelor, acostamentelor, rigolelor carosabile și a podețelor, precum și înființarea sau extinderea rețelelor de alimentare cu apă și a celor de canalizare.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți