22.3 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Un copil de 13 ani, din Bârza, a murit după ce a fost lovit de o autoutilitară pe DJ 644, în localitate

- Advertisement -

Grav accident de circulație sâmbătă după-amiază, în jurul orei 16:05, pe Drumul Județean 644, în comuna Bârza. Un copil de 13 ani, din localitate, și-a pierdut viața după ce a fost lovit de o autoutilitară condusă de un bălșean de 40 de ani, Inspectoratul de Poliție Județean Olt fiind sesizat prin apelul de urgență 112 cu privire la producerea evenimentului rutier.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Balș, iar din primele verificări au constatat faptul că, în accident, a fost implicat un biciclist, respectiv un minor de 13 ani, din comuna Bîrza, județul Olt, care, în timp ce se deplasa pe bicicletă pe Drumul Județean 644, în comuna Bîrza, nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcției de mers, virând brusc către stânga, moment în care ar fi fost lovit de către o autoutilitară condusă de un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din orașul Balș, județul Olt, ce se deplasa în aceeași directie de mers.

Băiatul și-a pierdut viața în urma accidentului de circulație.

„În urma evenimentului rutier, biciclistul a decedat, trupul acestuia fiind transportat la morga Spitalulului Județean de Urgență Slatina. Conducătorul auto a fost testat, atât cu aparatul alcooltest, cât și cu aparatul pentru depistarea substanțelor psihoactive, rezultatele fiind negative”, a declarat subinspector Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al IPJ.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în cauză pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Sursă foto: Internet – prezentare generală

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți