11.2 C
Slatina
sâmbătă,4 mai,2024

Ultimele Articole

Bărbat din Găvănești, depistat băut la volanul unui autoturism. Polițiștii din Dolj l-au tras pe dreapta în comuna Ghercești

- Advertisement -

Poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Pieleşti au depistat în urmă cu două zile, pe 10 octombrie, în jurul orei 15:30, un bărbat de 65 de ani, din comuna Găvăneşti, judeţul Olt, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 641, în comuna Gherceşti. În urma verificărilor, oamenii legii au constatat că acesta era băut.

Rezultatul după testarea cu aparatul alcooltest a fost de 0,72 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat, pe numele șoferului fiind întocmit dosar penal.

„Întrucât acesta prezenta halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a declarat Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți