17.3 C
Slatina
duminică,5 mai,2024

Ultimele Articole

Două eleve ale unui colegiu din Slatina s-au ales cu dosar penal după ce au făcut un selfie și l-au postat pe o rețea de socializare. Una avea în mână un cuțit

- Advertisement -

Polițiștii din Olt cercetează penal două eleve de la Colegiul Național „Ion Minulescu” Slatina care recent și-au făcut un selfie cu telefonul mobil, în toaleta instituției de învățământ la care studiază, apoi l-au făcut public pe o rețea de socializare. Problema este că una dintre ele ținea în mână un cuțit de mari dimensiuni, poza fiind postată apoi pe Instagram. Pentru fapta lor, liceencele, care au fiecare 17 ani și sunt în clasa a XI-a, s-au ales cu dosar pentru port sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, infracțiune pentru care riscă închisoarea de la un an la trei ani sau amendă.

În imaginea făcută publică cele două eleve chiar zâmbesc, iar aceasta a fost văzută și de oamenii legii, motiv pentru care aceștia s-au sesizat din oficiu, le-au identificat și au întocmit în cauză un dosar penal.

„În urma verificărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară, cele două tinere au fost identificate, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal pentru portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Conducerea colegiului, prin directorul Cristian Ionescu, spune că liceencele aveau cuțitul de la cantină și l-au folosit la un proiect pe care l-au susținut la ora de germană. Se pare că au avut de tăiat o prăjitură cu specificul unei țări, iar după ce au făcut acest lucru, s-au dus la toaletă să spele arma albă. După ce l-au curățat nu au ezitat să își facă și poză cu acesta, care a ajuns apoi să fie urcată pe contul de Instagram al uneia dintre ele.

În urma celor întâmplate, se pare că fotografia a fost ștearsă.

FOTO: Surse

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți