11.2 C
Slatina
luni,6 mai,2024

Ultimele Articole

Aproape 20 de angajatori cu o ofertă de peste 100 locuri de muncă și-au anunțat deja prezența la Bursa de joburi de peste o săptămână

- Advertisement -

Agenția Judeţeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt va organiza Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți peste o săptămână, mai precis vineri, 27 octombrie 2023, cu începere de la ora 09:00, evenimentul având loc în municipiul Slatina, la Casa de Cultură a Sindicatelor, şi în municipiul Caracal, la sediul Agenției Locale, și are ca scop facilitarea accesului absolvenților la locurile de muncă disponibile și interacțiunea directă cu agenții economici. Agenţia a demarat deja acţiunea de contactare a angajatorilor în vederea identificării unui număr cât mai mare de joburi vacante, din diverse domenii de activitate, care să fie oferite participanţilor la bursă, iar până acum și-au anunțat prezența aproape 20 de firme care oferă peste o sută de locuri de muncă.

„Agenții economici din judeţul Olt care doresc să participe la această acțiune se pot adresa AJOFM Olt, la sediul acesteia din Slatina, strada Prelungirea Crișan, nr. 2, telefon 0249.438.595, e-mail ajofm.ot@anofm.gov.ro, sau la sediile agenţiilor locale şi punctelor de lucru ale acesteia din judeţ. Pentru aceasta bursă au fost contactaţi 99 agenţi economici, din care 18 au confirmat participarea, cu un număr total de 122 locuri de muncă vacante, din care opt sunt destinate persoanelor cu studii superioare, principalele meserii fiind: specialist în domeniul calității, inginer automatist, specialist îmbunătățire procese, redactor, lucrător comercial, mecanic utilaj, electrician, confecționer asamblor articole din textile. Bursa este destinată absolvenților, dar orice persoană aflată în căutarea unui loc de muncă poate participa, indiferent de vârstă și de calificarea profesională”, a declarat Elena Iordache, purtător de cuvânt al AJOFM Olt.

Reprezentantul instituției a mai spus că participarea la Bursa de joburi este gratuită atât pentru angajatori, cât și pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.

Sursă foto: Bursă a locurilor de muncă – AJOFM Olt, pagină Facebook

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți