8.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Șoferi cu dosare penale după ce polițiștii rutieri i-au prins băuți în trafic

- Advertisement -

Polițiștii rutieri au întocmit dosare penale pe numele a doi conducători auto pe care în cursul zilei de duminică, 22 octombrie 2023, i-au oprit în trafic și au constatat că sunt într-o stare avansată de ebrietate.

În jurul orei 01:40, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală 11 Verguleasa au oprit pentru control, pe Drumul Național 67 B, în comuna Verguleasa, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din localitate.

Întrucât soferul mirosea a alcool, oamenii legii au procedat la testarea acestuia cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație alcoolică de 0,87 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Drăgășani în vederea prelevării mostrelor biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Câteva ore mai târziu, respectiv în jurul orei 07:05, polițiștii Biroului Rutier Slatina au oprit pentru control, pe strada Crișan, din municipiul Slatina, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din localitate.

Deoarece conducătorul auto emana halenă alcoolică, polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație alcoolică de 0,43 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Slatina în vederea prelevării mostrelor biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii rutieri au întocmit pe numele ambilor șoferi dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți