22.3 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Ședință cu „scântei” la CJ Olt

- Advertisement -

Final neașteptat pentru ședința ordinară de joi, 26 octombrie 2023, a Consiliului Județean Olt. Când mai erau doar câteva proiecte de hotărâre de aprobat de către aleșii județului, în Sala Europa și-a făcut apariția, din nou, prefectul de Olt Mario De Mezzo, care poate lua parte la aceste ședințe, având de fiecare dată pregătit un scaun pentru el lângă președintele forului județean, Marius Oprescu. În încheierea ședinței, reprezentantul Guvernului în teritoriu a cerut să vorbească, încercând să intervină pentru profesorul de șah Dumitru Barbărasă, care nu ar mai lăsat de conducerea Bibliotecii Județene „Ion Minulescu” Slatina să îi învețe pe copii sportul minții, benevol, în incinta instituției culturale. Nici nu a început bine să expună bine situația, pentru că toți consilierii județeni de la Partidul Social Democrat Olt s-au ridicat de la masa și au părăsit sala de ședințe. Mai mult chiar, unul dintre aceștia, în persoana lui Constantin Popescu, a ținut să îi facă unele reproșuri lui De Mezzo.

Însă, consilierii județeni ai Partidului Național Liberal au rămas în sală pentru a asculta ce are de spus.

Iar la sfârșit de ședință, Oprescu, președintele CJ Olt, a fost întrebat de jurnaliști ce spune despre postarea pe care prefectul liberal a făcut-o pe Facebook, la început de săptămână, și anume: „De azi (luni, 23 octombrie 2023 n.r.), PSD este considerabil mai slab în municipiul Slatina și în județul Olt”.

Totul după ce senatorul PNL de Olt Liviu Voiculescu a anunțat că demisionează din funcția de președinte al organizației județene a formațiunii politice.

Marius Oprescu, președintele PSD Olt, a ținut să răspundă și a spus că după ce a făcut câteva calcule, este convins că partidul său, în realitate, s-a întărit. Însă, a citat și o vorbă oltenească – „fiecare sat are nebunul lui”.

„Am tot făcut calcule să văd ce înseamnă treaba aceasta, eu cred că ne întărește. Realitatea va demonstra contrariul. Până una alta, nu are rost această polemică. Așa cum spunea o vorbă oltenească de la țară: fiecare sat are nebunul lui. În sfârșit, ne-am găsit și noi ‘un nebun’ aici, la Slatina. Ce să facem?”, declarat liderul social democraților olteni.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți