19.1 C
Slatina
sâmbătă,7 septembrie,2024

Ultimele Articole

A murit Constantin Stănescu, fostul primar al comunei Vișina și tatăl senatorului PSD de Olt Paul Stănescu

- Advertisement -

Tragedie în familia senatorului de Olt Paul Stănescu, secretar general al PSD și fost ministru al Dezvoltării, și a fratelui său Alexandru Stănescu, directorul Agenției de Dezvoltare Regională Sud – Vest Oltenia și fost deputat PSD de Olt. Tatăl.lor, Constantin Stănescu, fost primar al comunei Vișina, a murit sâmbătă în locuința din localitate, după ce în ultimele zile, potrivit unor informații, nu s-a simțit prea bine.

Constantin Stănescu a încetat din viață la vârsta de 85 de ani, iar până în anul 2016, timp de trei mandate, a fost edilul comunei Vișina.

Trista veste a fost făcută de reprezentanții Primăriei Vișina, care au transmis un mesaj de condoleanțe familiei fostului edil Constantin Stănescu.

„Primăria comunei Vișina anunță trecerea în neființă a celui care a condus destinele localității trei mandate, Constantin Stănescu. Cuvintele sunt prea sărace pentru a transmite regretul pe care îl simțim. De astăzi (sâmbătă, 28 octombrie 2023 n.r.) comunitatea noastră este mai săracă pentru că a pierdut un om cu caracter. În aceste momente tragice pentru familie adresăm sincere condoleanțe și îi asigurăm de întreaga noastră compasiune. Ne rugăm pentru întărirea sufletească a familiei și pentru odihna sufletului răposatului! Dumnezeu să vă odihnească în pace, domnule primar Constantin Stănescu! Regrete eterne!”, au transmis reprezentanții administrației publice locale.

Potrivit autorităților locale, înmormântarea va avea loc luni, 30 octombrie, fostul primar din Vișina fiind înhumat în cimitirul din localitate.

Sursă foto: linia1.ro

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți