16.2 C
Slatina
marți,30 aprilie,2024

Ultimele Articole

Trei tinere au fost lovite de un autoturism în fața Spitalului Slatina. S-ar fi aflat pe trecerea de pietoni

- Advertisement -

Grav accident de circulație miercuri seara, în jurul orei 22:00, în fața Spitalului Județean de Urgență Slatina. Trei fete, în vârstă de 16 ani fiecare, care din primele date s-ar fi aflat regulamentar în traversarea străzii, pe trecerea de pietoni din fața Spitalului Județean de Urgență Slatina, au fost lovite în plin de un autoturism, care mai apoi a ajuns pe contrasens și s-a izbit de un buldoexcavator ce era oprit în fața trecerii.

În urma impactului, acestea au suferit leziuni grave, la fața locului intervenind mai multe echipaje de salvatori ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt și Serviciului de Ambulanță Județean Olt.

Copilele au fost duse imediat în Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Slatina, pentru a primi investigații medicale amănunțite.

Și echipaje de polițiști rutieri s-au deplasat în zonă pentru a face cercetări și a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

Conducătorul autoturismului care a lovit adolescentele are 18 ani și este din municipiul Caracal, iar în urma testării cu aparatul alcooltest rezultatul a ieșit negativ.

Vom reveni cu amănunte.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți