18.1 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Subprefectul de Olt Ana Maria Ciaușu a demisionat din PNL Olt

- Advertisement -

Subprefectul de Olt Ana Maria Ciaușu a postat vineri, 3 noiembrie, un mesaj pe pagina sa oficială de Facebook, spunând că demisionează din funcția de membru al Partidului Național Liberal Olt, cauza fiind reprezentată de atmosfera tensionată existentă la ora actuală în interiorul partidului. Momentan, acesta rămâne pe funcția ocupată în cadrul Prefecturii Olt, dar schimbarea sa pare a avea loc în curând.

Acesta a înaintat deja demisia deputatului Gigel Știrbu, președinte interimar al PNL Olt, însă pe pagina sa personală de socializare a ținut să facă public și un mesaj pe care i l-a transmis și în care spune că prefectul de Olt Mario De Mezzo și Marian Vasile, primar al comunei Studina și prim-vicepreședinte al PNL Olt, îi numără concediile medicale pe care le-a avut în ultima perioadă, având în vedere că în anul 2021 a fost diagnosticată cu cancer de sân, iar ulterior a suferit o operație de mastectomie bilaterală.

„(…) Astăzi, 3 noiembrie 2023, am demisionat din calitatea de membru al Partidul Național Liberal, filiala Olt! De ce? Pentru că… Am trăit până la vârsta asta asumând în toate cazurile în care aș fi putut afecta pe cineva sintagma «tăcerea e de aur»! Și am spus ce am avut de spus, fie în particular interlocutorului de discuție, fie în cadrul instituțional în care m-am găsit fără să fac alte comentarii sau declarații publice. Dar, pentru că de foarte mult timp ceea ce (mi) se întâmplă în organizația PNL Olt mă afectează (interpretați în ce sens doriți lucrul acesta), am decis azi să fac public un mesaj pe care i l-am transmis președintelui interimar al PNL Olt și, o dată cu acest mesaj, i-am transmis și demisia mea (fie și în politică, ce e prea mult, e prea mult și de neacceptat). Mulțumesc tuturor colegilor care au muncit cot la cot cu mine (asta înseamnă că unii au mimat munca și au cules doar roadele) timp de peste 10 ani de zile, cu credință, devotament și loialitate față de acest partid ai cărui lideri nu mai știu sau nu mai vor sau nu au interes (alegeți ceea ce considerați potrivit) să țină oamenii uniți într-o echipă din care să nu le fie rușine că fac parte!”, a postat Ana Maria Ciaușu pe pagina sa de Facebook.

Atașat la postare au fost puse și fotografii cu mesajul trimis deputatului PNL de Olt Gigel Știrbu, precum și demisia din partid pe care i-a înaintat-o.

Ana Maria Ciaușu este subprefect al județului Olt din luna martie a anului 2021.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți