22.2 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Instalații noi și vechi, montate pe principalele străzi ale Slatinei. Parcul Tineretului, complet schimbat pe perioada sărbătorilor de iarnă

- Advertisement -
De câteva săptămâni încoace, pe principalele artere ale municipiului Slatina au început să fie montate instalațiile multicolore care vor lumina pe timpul nopților în perioada sărbătorilor de iarnă care bat la ușă. Sunt multe instalații vechi ce au fost montate pe unele dintre străzi, însă pe principalele bulevarde și străzi au fost montate unele noi-nouțe. Un iluminat festiv mai aparte va fi și în Parcul Tineretului, locul în care va fi organizat și anul acesta Târgul de Crăciun. De modul în care aceste instalații sunt montate se va ocupa îndeaproape Emil Moț, primarul municipiului Slatina, care, bineînțeles, va avea alături de el echipa sa din Primărie, în frunte cu echipele de muncitori de la Direcția de Administrare a Străzilor și Iluminatului Public Slatina, ce se ocupă de amplasarea lor. 
„Am demarat procedurile de montare a iluminatului public festiv în municipiu și voi supraveghea personal aceste momente, care aduc cu sine un farmec unic și bucurie în inimile locuitorilor noștri. Anul acesta, cu scopul de a aduce o notă de prospețime și originalitate, au fost incluse noi figurine și instalații decorative care vor fi amplasate în municipiul Slatina, de la personaje specifice sezonului de iarnă, cum ar fi Moș Crăciun, reni, spiriduși, până la brazi de Crăciun luminoși. Vom crea împreună o experiență inedită pentru locuitorii și vizitatorii municipiului Slatina. Iluminatul festiv și figurinele decorative vor transforma municipiul nostru într-un loc de basm, unde oamenii se vor putea bucura de spiritul sărbătorilor pline de lumină și culoare”, a declarat edilul Slatinei.
Cel mai probabil, așa cum s-a întâmplat și în ultimii ani, iluminatul festiv din municipiul reședință a județului Olt se va aprinde în seara zilei de 1 Decembrie, Ziua Națională a României.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți