17.3 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

A început construcția dispensarului uman din comuna Poboru

- Advertisement -
O investiție majoră pentru comunitate a fost demarată recent în comuna Poboru, Iulian Bărăscu, edil al localității, sperând ca visul său să fie dus la îndeplinire în cel mai scurt timp. Mai precis, dorința sa se va împlini până la sfârșitul anului viitor. Este vorba despre dispensarul uman a cărui construcție a început în urmă cu câteva săptămâni și urmează a fi gata până la sfârșitul lunii septembrie 2024. 
Este o investiție ce se realizează prin Compania Națională de Investiții, proiectul fiind unul complex. Clădirea în care va funcționa dispensarul uman va avea parter și etaj, unde vor fi amenajate, printre altele, cabinete de consultație, săli de tratament, săli de așteptare, vestiare pentru medici, cabinet stomatologic, sală de ședințe, grupuri sanitare, inclusiv pentru persoanele cu dizabilități, și două dormitoare complet utilate și mobilate ce pot fi folosite ca spații de cazare de către cadrele medicale ce își vor desfășura activitatea medicală aici. Totodată, dispensarul uman va fi dotat și cu un ecograf de ultimă generație.

„Întotdeauna mi-a plăcut să mă consider, un băiat modest de la țară… Acest băiat, modest de la țară, de când a venit la primărie, nu a făcut altceva decât să-și respecte promisiunile și de a lăsa multe lucruri necesare comunității, finalizate! După multe altele, acum a venit rândul dispensarului uman, o clădire modernă, dotată cu tot ceea ce este necesar pentru servicii medicale de calitate”, a declarat edilul Iulian Bărăscu.

Așadar, în mai puțin de un an și poborenii vor putea spune că în localitatea lor doctorii oferă servicii medicale și mai de calitate decât până acum.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți