3.1 C
Slatina
miercuri,29 noiembrie,2023

Ultimele Articole

Constanţa: Peste 700 de apeluri la 112, zeci de autoturisme avariate, 140 de copaci doborâţi, 30 de acoperişuri smulse

- Advertisement -

Peste 700 de apeluri la numărul unic de urgenţă 112 au fost primite de pompieri în judeţul Constanţa, de sâmbătă până duminică la ora 10,00, fiind semnalate diverse efecte negative cauzate de ploaia torenţială şi de vijelie.

Peste 200 de pompieri intervin în continuare, până în prezent fiind degajate zeci de acoperişuri care au fost smulse şi 140 de copaci.

 

Un număr de 46 de localităţi din judeţ nu sunt alimentate cu apă şi electricitate.

„Pompierii au executat până la ora 10,00 peste 230 de misiuni, finalizate cu succes: 140 de copaci degajaţi, intervenţii privind 40 de autoturisme avariate, 30 de acoperişuri smulse şi degajate, alte situaţii. La această oră, 46 de localităţi sunt afectate de fenomenele meteorologice, respective alimentarea cu apă şi energie electrică. În urma fenomenelor meteo extreme produse în cursul nopţii nu au fost înregistrate victime”, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”.

Conform sursei citate, pompierii acţionează cu 35 de mijloace tehnice, fiind sprijiniţi de echipaje de la RAJA, RDS, ENEL, RAJDP, Primărie, SVSU, Poliţia Locală.

„Rugăm cetăţenii să rămână la adăpost, să nu iasă din casă decât dacă situaţia o impune”, au transmis reprezentanţii ISU.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți