3.1 C
Slatina
miercuri,29 noiembrie,2023

Ultimele Articole

Liderul social democraților olteni spune că toți cei care vor să vină în echipa PSD sunt primiți cu brațele deschise

- Advertisement -

În ultimele săptămâni tot mai mulți liberali au trecut în echipa PSD Olt, iar această campanie „mercato” pare a continua și în perioada următoare. Marius Oprescu, președintele organizației județene a PSD Olt, spune că cei care vor să vină în echipa pe care o conduce sunt primiți cu brațele deschise, scurta declarație politică fiind făcută de acesta luni, 20 noiembrie 2023.

Liderul social democraților olteni a evitat să vorbească de ceea ce se întâmplă în interiorul PNL Olt, având în vedere că în ultimele zile sute de liberali au plecat din partid și au ales să treacă în echipa celor de la PSD.

„Nu fac aprecieri privind celelalte partide, ce se întâmplă la ei în interior. Voi face aprecieri asupra comportamentului lor public față de cetățenii județului Olt, dar nu mă interesează lupta internă din PNL Olt. Bineînțeles, daca vor fi oameni care vor să vină alături de noi, așa cum am făcut de fiecare dată, îi vom primi cu brațele deschise”, a declarat Oprescu.

Primarii liberali Paulică Munteanu de la Iancu Jianu și Marijana Trepăduș de la Șopârlița, fostul prefect de Olt Florin Homorean, președintele PNL Slatina, președinții filialelor locale PNL Caracal și Piatra Olt, dar și mai mulți consilieri județeni ai PNL Olt s-au numărat printre cei care au trecut în noiembrie în echipa PSD Olt, la fel și peste 300 de membri ai organizației PNL Corabia.

Iar plecările succesive din PNL Olt par a nu fi ultimele și totul înaintea anului 2024 când vor avea loc patru scrutinuri de alegeri – locale, parlamentare, prezidențiale și europarlamentare.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți