21.2 C
Slatina
vineri,26 iulie,2024

Ultimele Articole

Olt: 80 de vârstnici vor primi ghete călduroase printr-o campanie coordonată de preotul Iagăru din Caracal

- Advertisement -

Un număr de 80 de vârstnici şi persoane cu dizabilităţi din Caracal şi din localităţile apropiate vor primi ghete călduroase de iarnă, printr-o campanie coordonată de preotul Ion Iagăru de la Biserica Spitalului Municipal Caracal.

Campania „Desculţ am fost şi m-aţi încălţat!” derulată de preotul Ion Iagăru şi de Asociaţia Fiţi Buni urmăreşte să ofere încălţăminte nouă persoanelor cu dificultăţi materiale, în anii anteriori beneficiari ai campaniei fiind copii şi anul acesta, vârstnicii şi persoanele cu dizabilităţi.

Ghetele vor fi oferite în luna decembrie, alături de câte un coş cu daruri de Crăciun, iar joi, organizatorii demersului au reuşit deja să plătească avansul pentru cele 80 de perechi de încălţăminte, a precizat preotul Ion Iagăru.

„Tocmai am plătit avansul pentru cele 80 de perechi de ghete! Alături de veteranul asociaţiei, nea Costel, am comandat ghete călduroase şi confortabile, demarând astfel campania ‘Desculţ am fost şi m-aţi încălţat!’. Campania din acest an, o ediţie specială! Pentru prima dată, ne propunem să donăm ghete noi pentru 80 de bătrâni! Încalţă un bătrânel alături de noi, donând orice sumă de bani în contul Asociaţia Fiţi Buni. Vom dărui fiecărei persoane şi un ‘Coş cu daruri’ pentru masa de sărbători”, a notat Ion Iagăru într-o postare pe facebook.

În luna decembrie preotul Ion Iagăru şi Asociaţia Fiţi Buni organizează şi o campanie pentru oferirea de pachete cu daruri de sărbători, o parte dintre acestea urmând să ajungă la comunităţi de români din Bulgaria.

Sursă foto: Ion Iagăru – Facebook

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți