17.3 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Slatina. Mai mulți tineri au luat sania lui Moș Crăciun și s-au plimbat cu ea prin Târgul de Crăciun din Parcul Tineretului

- Advertisement -

Nici nu a fost deschis bine, că au început să apară și primii indivizi care nu știu să păstreze așa cu ar trebui obiectele decorative ce au fost montate de municipalitate în Târgul de Crăciun din Parcul Tineretului, din municipiul Slatina. Cel puțin asta reiese dintr-un scurt filmuleț ce a fost postat în seara zilei de duminică, 3 decembrie 2023, pe grupul de Facebook Info Trafic Slatina.

În video se văd mai mulți tineri care au luat sania lui Moș Crăciun și au început să o plimbe prin Orășelul Copiilor. Postarea a fost făcută de un participant anonim și este însoțită de următorul mesaj: „De-aia nu rezistă nimic la noi!!! Din cauza la ‘oamenii’ cu bun simț! Să vă fie rușine!!!!!!”.

Postarea a strâns în doar câteva minute zeci de reacții și comentarii, majoritatea negative la adresa celor care au putut să facă asta.

Cu siguranță, protagoniștii video-ului au intrat și în atenția oamenilor legii care i-ar putea amenda și, de ce nu, cerceta penal pentru fapta lor, cel mai probabil infracțiunea de care ar putea fi acuzați fiind distrugere.

La fața locului au ajuns polițiștii locali slătineni, însă nu au mai găsit pe nimeni lângă sania Moșului, iar acum au luat la verificat imaginile surprinse de camerele video montate în Parcul Tineretului din Slatina, potrivit lui Bogdan Apostoliceanu, directorul Poliției Locale Slatina.

„Poliția Locală va avea toleranță zero față de persoanele care săvârșesc acest gen de fapte. Se vor aplica sancțiunile maxime personelor vinovate sau aparținătorilor acestora, în cazul în care autorii sunt minori”, a spus Apostoliceanu.

Sursă foto: Captură video

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți