12.3 C
Slatina
sâmbătă,4 mai,2024

Ultimele Articole

Marius Oprescu, președintele PSD Olt, către liberalii din județ: „Dacă trec în opoziție, să-și dea demisia din funcțiile publice pe care le ocupă”

- Advertisement -

Marius Oprescu, președinte al Consiliului Județean Olt și președinte al filialei Olt a Partidului Social Democrat Olt, a făcut vineri, 8 decembrie 2023, în urma ședinței extraordinare a CJ Olt, o declarație politică în urma declarației pe care joi a făcut-o Gigel Știrbu, președintele interimar al Partidului Național Liberal Olt,  în cadrul conferinței de presă susținută la sediul PNL. Știrbu a spus că la Olt partidul pe care îl conduce este în Opoziție și nu în Coaliție cu PSD așa cum se întâmplă la nivel național, motiv pentru care Oprescu le-a cerut liberalilor care ocupă funcţii publice în judeţ să-şi dea demisia.

Despre ceea ce fac acum colegii din Coaliție, președintele PSD Olt a ținut să spună că este jenant și că neputința lor se tranformă în ură.

„Dacă tot trec în Opoziţie, cred că ar trebui să-şi dea demisia din funcţiile publice pe care le ocupă toţi. Adică, ei vor să se creadă în Opoziţie, în condiţiile în care deţin în judeţul olt jumătate din funcţiile politice şi administrative. Cred că ar trebui să-şi dea demisia şi să se apuce serios de Opoziţie. Ceea ce fac ei în momentul de faţă e jenant, nu e nicio Opoziţie. Neputinţa se transformă în ură faţă de partenerii lor de guvernare şi am înţeles că s-au apucat de plângeri penale. Doar asta pot să facă, sunt jenanţi”, a declarat Marius Oprescu.

Președintele interimar al PNL Olt este cel care a spus joi că în județ Coaliția de guvernare nu funcționează, mai mult chiar a declarat că vrea să coalizeze cu toate partidele de dreapta.

„La Olt nu suntem în Alianță, la Olt suntem în Opoziție și veți vedea o Opoziție adevărată la Olt, așa cum trebuie să facă un partid de Opoziție. La Olt am fost sub papuc până acum, de fapt, am fost vânduți. Alianța de guvernare, știți de ce a fost făcută!? Era clar că România nu putea fi lăsată de izbeliște. (…) Fuziunea cu ALDE a fost acceptată, fuziunea la nivel național a fost făcută, reprezentanții au fost integrați în structurile de conducere ale PNL, la Olt am avut întâlniri cu conducerea, m-am întâlnit cu președintele Ioan Ciugulea, urmează să ne transmită persoanele care vor fi persoanele în Biroul Politic Județean, în Biroul Politic Local, în celelalte structuri de conducere. Nu există contre sau disensiuni. Eu am avut întâlniri cu toți președinții de partide din județul Olt, în perspectiva unei coaliții județene împotriva celor de la PSD, mingea e la ei”, a precizat Gigel Știrbu în cadrul conferinței de presă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți