16.2 C
Slatina
duminică,28 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un bărbat ar fi fost lovit intenționat de o mașină în Slatina, pe o stradă din apropierea Catedralei Vechi

- Advertisement -

UPDATE: Starea de sănătate a victimei lovită de mașină este gravă, doctorii de la Spitalul Slatina luând decizia de a o transfera la o unitate medicală din Capitală.

Potrivit chirurgului plastician Florin Popa, directorul medical al Spitalului Județean de Urgență Slatina, tânărul are 30 de ani a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgență „Floreasca” cu diagnosticul politraumatism prin accident rutier, fracturi și luxații la nivelul bazinului, înainte acestea fiind reduse prin intervenția promptă a doctorilor de pe Secția Ortopedie a unității spitalicești slătinene.

Cazul este anchetat acum de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, fiind întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor.

VIDEO cu un puternic impact emoțional: https://fb.watch/pgqHAK-r7i/

Știrea inițială: Eveniment rutier mai puțin obișnuit în dimineața zilei de sâmbătă, 30 decembrie 2023, în jurul orei 09:30, pe o stradă din municipiul Slatina. Potrivit unor surse, doi conducători auto s-ar fi șicanat în trafic, iar la un moment dat unul dintre aceștia a coborât din mașină și celălalt l-ar fi lovit intenționat după ce înainte ar fi existat discuții contradictorii între ei, la mijloc fiind vorba, se pare, o femeie.

Chiar a fost târât câțiva metri, potrivit unor martori, autoturismul oprindu-se pe un trotuar.

Incidentul s-a produs pe strada Oituz, undeva în zona Catedralei Vechi din partea de jos a municipiului Slatina.

Mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt și cadre medicale ale Serviciului de Ambulanță Județean Olt au intervenit imediat la fața locului.

Victima a fost scoasă de sub vehicul după ce mai multe persoane, majoritatea bărbați, au reușit să-l ridice, apoi a fost preluată de salvatori și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Olt pentru efectuarea unor investigații medicale amănunțite.

Imagini cu puternic impact emoțional

Sursă video: Imagini de camerele de supraveghere video din zonă

Și echipe ale Serviciului Rutier al Inspectoratului de Poliție Județean Olt s-au deplasat în zonă pentru a face cercetări și a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul.

Sursă foto: Amator și capturi video Info Trafic Slatina – Grup Facebook

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți