15.2 C
Slatina
miercuri,8 mai,2024

Ultimele Articole

Tânăr de 22 de ani, din comuna Bobicești, reținut de polițiști după ce a furat bunuri de aproape 40.000 de lei din locuința unei femei

- Advertisement -

Polițiștii Secției de Poliție Rurală 1 Bobicești, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, au reținut în ziua de Bobotează un tânăr de 22 de ani, din comuna Bobicești, cercetat pentru furt calificat. Olteanul este acuzat că acum câteva zile a furat mai multe bunuri din locuința unei femei de 33 de ani, din localitate, cu o valoare de aproape 40.000 de lei, iar dintre acestea amintim haine, ceasuri, bijuterii, genți și alte accesorii de firmă.

Sesizarea din partea păgubitei a fost făcută la Poliție în cursul zilei de joi, 4 ianuarie.

„În fapt, la data de 4 ianuarie 2024, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 1 Bobicești au fost sesizați de către o femeie de 33 de ani, din comuna Bobicești, județul Olt, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-ar fi sustras din locuință mai multe bunuri, în valoare de aproximativ 40.000 de lei. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind continuate cercetările în vederea identificării autorului și dispunerii măsurilor legale. În urma activităților investigativ-operative, polițiștii au identificat un tânăr de 22 de ani, din comuna Bobicești, bănuit de comiterea faptei”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Pentru documentarea activității infracționale, sâmbătă, 6 ianuarie 2024, polițiștii au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, la locuința tânărului de 22 de ani, ocazie cu care au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, o parte din bunurile care ar fi fost sustrase de la persoana vătămată. Totodată, olteanul din Bobicești a fost reținut.

„Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul polițiștilor Compartimentului de Investigații Criminale din cadrul Poliției orașului Balș. După administrarea probatoriului, la data de 6 ianuarie 2024, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, pe numele tânărului de 22 de ani a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt”, a adăugat reprezentantul IPJ.

Potrivit sursei citate. în cursul zilei de duminică, 7 ianuarie, acesta urmează a fi prezentat procurorilor bălșeni în vederea dispunerii măsurilor legale.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți