14.2 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Accident rutier în Slatina. Un tânăr de 19 ani a intrat cu mașina în sediul unei școli de șoferi

- Advertisement -

Accident de circulație în noaptea de luni spre marți, 8 spre 9 ianuarie 2024, în jurul orei 23:45, pe strada Prelungirea Pitești, din municipiul Slatina. Un tânăr din Valea Mare a intrat cu autoturismul în sediul unei școli de șoferi, iar în urma impactului pasagera din mașină, o adolescentă de 17 ani, a fost rănită și a ajuns la spital.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apelul de urgență 112, cu privire la evenimentul rutier, iar la fața locului, pentru cercetări, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 19 ani, din comuna Valea Mare, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un imobil. În urma evenimentului rutier, o tânără de 17 ani, din municipiul Slatina, pasageră în autoturism, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ.

Potrivit unor surse, viteza ar fi cauza producerii accidentului, conducătorul neadaptând-o la condițiile de drum, având în vedere că era acoperit cu zăpadă.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți