13.1 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Alți cinci liberali au trecut la PSD Olt. Printre ei este și un viceprimar de comună

- Advertisement -

Continuă să plece membrii PNL din organizația județeană a formațiunii politice, aceștia alăturându-se echipei PSD de la Olt. Sunt cinci liberali care au trecut în barca social democraților, respectiv trei consilieri locali ai PNL Slatina, un consilier județean, dar și un viceprimar al unei comune oltene.

Potrivit PSD, foștii consilierii locali liberali s-a alăturat echipei social democraților din județ pentru a susține în continuare proiectele desfășurate de municipalitatea slătineană. Cât despre viceprimarul PNL care acum s-a alăturat PSD Olt acesta este Rudi Bugă de la Ștefan cel Mare.

„Într-o perioadă în care faptele vorbesc mai mult decât invectivele aruncate în spațiul public, consilierii locali PNL Slatina: Văduva Ștefan, Costică Eugen Romeo, Drăgoi Nicolae și consilierul județean, Giurea Cătălin-Petrișor, aleg să facă administrație alături de echipa PSD, susținând proiectele slătinene. Alături de noi, se află și viceprimarul comunei Ștefan cel Mare, Rudi Bugă, care a ales să meargă pe drumul dezvoltării început de echipa PSD Olt”, au anunțat, printr-o postare pe pagina oficială de Facebook, social democrații din județ.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți