18.1 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Olt: Peste 1.600 de elevi, sportivi şi profesori din Slatina vor fi premiaţi de municipalitate

- Advertisement -

Peste 1.600 de elevi, sportivi, profesori şi antrenori cu rezultate excelente în plan şcolar, sportiv sau artistic vor fi premiaţi sâmbătă, 20 ianuarie, de reprezentanţii Primăriei Slatina, în cadrul manifestărilor dedicate împlinirii a 656 de ani de atestare documentară a localităţii.

Premiul cu valoarea cea mai mare, 2.500 lei, este cel de excelenţă ce va fi acordat elevilor şi sportivilor medaliaţi cu aur la olimpiade sau competiţii internaţionale, iar premiul cu valoarea cea mai mică este premiul special pentru activitate artistică (100 lei) ce va fi acordat elevilor, interpreţilor şi formaţiilor artistice ale şcolilor care au obţinut premii la concursuri naţionale sau internaţionale.

Evenimentele dedicate împlinirii a 656 de ani de la prima atestare documentară a municipiului Slatina vor avea loc în perioada 20 – 24 ianuarie, pentru organizarea acestora, inclusiv pentru premierea a peste 1.600 de elevi, sportivi, profesori şi antrenori cu performanţe şcolare şi sportive în anul precedent, fiind alocată suma de 800.000 lei.

Cuplurile care au împlinit anul trecut 50 de ani de la căsătorie vor fi premiate duminică, în cadrul Galei Seniorilor, valoarea premiului pentru fiecare familie fiind de 1.045 lei.

În cadrul unor evenimente ce vor avea loc săptămâna viitoare vor fi acordate titluri de cetăţean de onoare, distincţii pentru personalitatea anului în domeniile cultură, sport, economie şi în domeniul social.

Sursă foto: Arhivă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți