6.2 C
Slatina
marți,5 martie,2024

Ultimele Articole

Polițiștii de la SIC, SICE și mascații, razie la baruri, cluburi de noapte, săli de jocuri de noroc și pariuri sportive din Corabia și comunele limitrofe

- Advertisement -

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale împreună cu polițiștii Serviciului de Investigarea a Criminalității Economice, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, au organizat în noaptea de sâmbătă spre duminică, 27 spre 28 ianuarie 2024, o razie cu efective mărite pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică. Activitățile au avut loc în orașul Corabia și comunele limitrofe ale acestuia, fiind desfășurate cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt. Oamenii legii au efectuat mai multe verificări la zeci de baruri, cluburi de noapte, săli de jocuri de noroc și pariuri sportive, fiind aplicate și amenzi de câteva mii de lei. Totodată, zeci de persoane au fost legitimate.

„Prin activitățile desfășurate s-a urmărit prevenirea și combaterea oricăror fapte antisociale pe stradă, în baruri sau cluburi de noapte și în zona societăților cu profil de săli de jocuri de noroc și pariuri sportive, precum și depistarea persoanelor urmărite, dispărute sau a celor care au încălcat măsuri preventive. Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au desfășurat activități specifice pentru depistarea persoanelor urmărite sau dispărute, fiind legitimate peste 60 de persoane și au verificat respectarea măsurilor preventive de către persoanele arestate la domiciliu. Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au desfășurat activități de verificare a 14 societăți comerciale, ocazie cu care, pentru abaterile constatate, au aplicat două sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 6.000 de lei, conform Ordonanței Guvernului 28/1999 privind obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale”, a declarat subinspector Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Sursa citată a mai spus că astfel de activități vor continua și în perioada următoare pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică și prevenirea oricăror situații de risc.

Sursă foto: Arhivă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți