22.3 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Senatorul PNL Olt Liviu Voiculescu: „Un lider puternic trebuie să își demonstreze valoarea prin munca depusă și rezultatele obținute”

- Advertisement -

Liviu Voiculescu, senator de Olt și fost președinte al filialei județene a Partidului Național Liberal, a vorbit recent despre deciziile luate cu colegii săi din Biroul Politic al formațiunii politice, iar printre ele este aceea ca președintele fiecărei organizații județene a PNL să candideze la alegerile locale din acest an la funcția de președinte al CJ sau la funcția de primar al municipiului reședință de județ, în funcție de situație. Așadar, părerea liberalului Liviu Voiculescu este că „un lider puternic trebuie să își demonstreze valoarea prin munca depusă, gradul de încredere din partea electoratului și rezultatele obținute”.

După ce a fost președinte interimar, deputatul PNL de Olt Gigel Știrbu este de vineri, 2 februarie 2024, președinte cu acte în regulă al organizației județene, fiind ales de aproape 350 de liberali din județ, prin vot, în cadrul ședinței Comitetului de Coordonare Județean al PNL care a avut loc în sala Imperial a Hotelului Romula din municipiul Caracal.

Iar potrivit senatorului PNL de Olt Voiculescu, liderul unei formațiuni politice este locomotiva.

„Din orice perspectivă privești, națională, județeană ori locală, liderul unei formațiuni politice este locomotiva. O locomotivă ce conduce cu responsabilitate, determinare și viziune politică menite să atragă atenția, simpatia și încrederea dar, mai ales, să se impună, atât în partid, dar mai ales în rândul opiniei publice. Democraţia specifică Partidului Național Liberal impune modelul liderului puternic. Iar un lider puternic trebuie să își demonstreze valoarea prin munca depusă, gradul de încredere din partea electoratului și rezultatele obținute. Așadar, Responsabilizare! La treabă. Acesta este îndemnul care a condus la decizia Biroul Politic al PNL ca preşedintele fiecărei filiale judeţene a PNL să candideze la alegerile locale din 2024 la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean sau la funcţia de primar al municipiului reşedinţă de judeţ, în funcţie de situaţie”, a declarat parlamentarul liberal oltean.

Viceliderul Grupului Parlamentar PNL din Senatul României a vorbit și despre o altă decizie luată cu colegii din Biroul Politic al PNL.

„În plus, o altă decizia luată împreună cu colegii din Biroul Politic al PNL impune dizolvarea conducerilor filialelor judeţene care se vor clasa pe ultimele zece locuri la alegerile europarlamentare, dar și retragerea sprijinului pentru un eventual mandat de parlamentar pentru candidaţii la funcţia de preşedinte al CJ sau la funcţia de primar al municipiului reşedinţă de judeţ care vor obţine un scor politic sub scorul filialei judeţene ori municipale”, a explicat senatorul Liviu Voiculescu.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți