6.2 C
Slatina
marți,5 martie,2024

Ultimele Articole

Începe reabilitarea străzii Oituz din Slatina. Circulația va fi închis între străzile Pitești și Carol I, fiind deviată pe strada Grigore Alexandru

- Advertisement -
Este oficial! Emil Moț, primar al municipiului Slatina, anunță că de miercuri, 7 februarie 2024, încep lucrările de reabilitare pe strada Oituz, traficul rutier fiind închis pe tronsonul cuprins între strada Pitești – Hanul Cireașov și strada Carol I – ACA, circulația fiind deviată pe strada Grigore Alexandrescu.
Ulterior, potrivit reprezentanților municipalității, se va trece și la terminarea celorlalte lucrări de pe Varianta Oituz, până la Catedrala din partea de jos a Slatinei, iar întregul obiectiv de investiții ar putea fi finalizat, în funcție și de vreme, până la sfârșitul anului 2024.
„Lucrările de reabilitare vor fi executate în scopul compensării totale a uzurii fizice şi morale, în vederea ridicării caracteristicilor tehnice ale străzii şi părților anexe (siguranța circulației, scurgerea apelor, etc.), la nivelul impus de categoria din care face parte, ținând seama atât de condițiile prezente, cât şi de cele de perspectivă. Proiectul prevede refacerea întregului sistem rutier, amenajarea acceselor la proprietăţile riverane aflate pe traseul străzii, amenajarea trotuarelor, montarea sistemelor pentru preluarea apelor pluviale, refacerea semnalizării rutiere şi amenajarea intersecţiilor. În funcţie şi de condiţiile meteo, estimăm că obiectivul va fi gata la sfârșitul anului 2024”, a declarat Emil Moț, primarul urbei.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți