14.1 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Ion Doldurea, primarul din Caracal, va candida pentru un nou mandat

- Advertisement -

Ion Doldurea, primar al municipiului Caracal, prezent la conferința de presă de vineri, 9 februarie, de la sediul organizației locale Caracal, în cadrul căreia s-a anunțat trecerea la PSD a întregii organizații locale a Pro România, edilul a declarat că va candida pentru un nou mandat de edil al fostei reședințe a județului Romanați.

Primarul Doldurea a spus că după un an – doi din acest mandat nu mai candidează la această funcție, însă cu timpul s-a răzgândit.

„Dacă acum un an de zile – doi ani spuneam – e ultimul meu și singurul mandat de primar, acum vă spun cu certitudine că voi candida. Nu mi-a fost ușor să iau decizia, nici când am candidat prima dată și nici acum, dar sunt foarte hotărât să candidez, pentru că proiectele pe care noi le avem în Caracal în momentul acesta sunt 107 milioane euro lucrări pe bani europeni sau naționali, sunt contractele semnate și multe dintre ele sunt deja licitate și vor începe chiar acum, la 1 martie, aprilie, mai, vom începe lucrările și vom propune proiectele pentru Agenția de Dezvoltare Regională Sud – Vest Oltenia de cel puțin 70 milioane euro. Adică dacă ne iese asta, vă dați seama că vom putea spune că ne-am făcut datoria față de cetățeni. Programul pe care l-am scris împreună cu echipa în 2020 îl urmărim cu foarte mare atenție. Sunt foarte multe lucruri care au fost cu mult, cu mult depășite. Deci, candidez”, a declarat edilul urbei.

Legat de anunțul făcut, Adrian Ionuț Chesnoiu, prim-vicepreședinte PSD Caracal, deputat de Olt și fost ministru al Agriculturii, prezent și el la conferință, a spus: „Domnul primar este membru PSD și nu și-a pierdut niciodată calitatea de membru PSD. A luat o decizie unilaterală de a se autosuspenda din toate funcțiile deținute în PSD Caracal și PSD Olt, iar decizia unilaterală de a reveni îi aparține în totalitate și când va fi momentul o va anunța, cu aceeași stimă și principialitate cum v-a răspuns acum la întrebare. Și faptul că v-a răspuns onest că va candida este rodul discuțiilor pe care le-am avut în interiorul organizației și se bucură de întreaga susținere a colegilor noștri din PSD Caracal, din PSD Olt și cred că și din PSD național”.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți