21.2 C
Slatina
sâmbătă,27 iulie,2024

Ultimele Articole

Ciolacu: Nu candidez la Primăria Capitalei şi nu e niciun acord PSD cu PNL pentru alegerile locale

- Advertisement -

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, vineri, la Constanţa că nu va candida la Primăria Capitalei şi că PSD nu are vreun acord cu PNL în ce priveşte alegerile locale.

Premierul chiar a părut iritat când a fost întrebat dacă va candida la Primăria Capitalei.

„Nu candidez! Eu sunt prim-ministru. Eu plec din funcţia de prim-ministru să mă duc la primărie?! Nici n-am vrut să răspund la această întrebare care e stupidă ca şi concepţie”, a spus Ciolacu.

Acesta a fost întrebat de jurnalişti şi dacă există vreun acord între PSD şi PNL în alegerile locale pentru primării şi consilii judeţene.

„Eu nu am niciun acord! Nici cu PNL. Am un singur acord cu colegii mei din PSD, deoarece sunt preşedintele. Nu am făcut acord cu nimeni, nu a făcut nimeni niciun acord. Eu v-am spus că PSD va avea candidaţi, de obicei a avut în fiecare localitate. Nu e acord nici pentru primărie, nici pentru consiliul judeţean, nici pe Lună, nici pe NATO. Nu e niciun acord cu nimeni!”, a răspuns Ciolacu.

Premierul Marcel Ciolacu a efectuat, vineri, o vizită la Şantierul Naval Constanţa, iar la final a susţinut declaraţii de presă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți