16.2 C
Slatina
duminică,8 septembrie,2024

Ultimele Articole

Un skater din Slatina a luat patru de DA în urma momentului său de pe scena show-ului Românii au talent

- Advertisement -

Daniel Popescu este un elev de 18 ani, din municipiul Slatina, dar a cărui localitate natală este comuna Brâncoveni, care în ediția de vineri, 23 februarie 2024, a show-ului „Românii au talent” de la Pro TV a prezentat un număr fenomen ce i-a ținut pe cei patru jurați, Andra, Andi Moisecu, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete, cu sufletul la gură. A prezentat pe scenă mai multe scheme de freestyle skateboarding cu placa sa. După moment, slătineanul, care este elev în clasa 12 C a Colegiului Național „Radu Greceanu”, a povestit cum a început să îndrăgească acest sport, spunând că a învățat primele scheme de pe internet. 

De șase ani practică acest sport, iar până acum a rupt nu mai puțin de 20 de plăci de skateborg. Pentru o vreme, cel care l-a învățat să devină și mai performant a fost slătineanul Marius Constantin, un alt skater din România cu rezultate notabile.

Potrivit Pro TV, părinții îl susțin pe Daniel în ceea ce face, chiar dacă la început nu prea le-a plăcut că băiatul lor practică skate-ul.

„Tatăl său este frizer, iar mama este casieriță. Îl susțin în pasiunea sa pentru skateboard, deși inițial nu au fost prea încântați de acest sport. Cu timpul, au înțeles și au acceptat alegerea lui. Daniel a participat la competiții internaționale în Franța, Germania și Canada, reușind să câștige premii importante. El spune că la competiții nu există limită de vârstă și concurează și împotriva skaterilor cu vârsta de 60 de ani. Activitatea sa principală este freestyle skateboarding, un stil mai creativ decât street skateboarding”, se arată pe site-ul protv.ro.

Momentul său a fost îndelung aplaudat de publocul prezent în sala unde a fost filmat show-ul Românii au talent, iar cei patru jurați nu au ezitat să-i acorde la final patru de DA și să îi spună că a trecut în etapa următoare.

FOTO: PRO TV

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți