13.1 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

CJ Olt organizează Gala Excelenței în Sport. Peste o sută de sportivi și antrenori, premiați pentru performanțele avute în ultimul an

- Advertisement -

Sala de spectacole a Palatului Copiilor „Adrian Băran” Slatina este miercuri, 28 februarie, cu începere de la ora 13:00, gazdă a Galei Excelenței în Sport, eveniment aflat în organizarea Consiliului Județean Olt. Peste o sută de premii, în cuantum de peste 133.000 de lei, vor fi acordate celor mai buni sportivi și antrenori pe care îi are județul Olt la ora actuală.

Pentru performanța de a obține primul loc la Campionatul European de Box feminin, sportivul și antrenorul său obțin cel mai mare premiu, a cărui valoare este de 4.000 de lei.

„129 de premii, în valoare totală de 133.400 lei, vor fi acordate sportivilor și antrenorilor, care au obținut rezultate excepționale la Campionatele Europene, Balcanice și Naționale – sporturi olimpice. Cel mai mare premiu, în valoare de 4.000 de lei, va fi acordat sportivului și antrenorului care au reușit performanța de a obține locul I la Campionatul European de Box feminin”, au transmis reprezentanții CJ Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți