20.2 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Un șofer a ars de viu în propria mașină care a luat foc. S-a răsturnat în zona sensului giratoriu de pe centura ocolitoare a Caracalului

- Advertisement -

Tragedie fără margini în dimineața zilei de duminică, 10 martie 2024, pe un drum din zona municipiului Caracal. Un bărbat a ars de viu în autoturismul său, o Dacia Solenza, cu care s-a răsturnat la sensul giratoriu de pe varianta ocolitoare a municipiului Caracal și a luat foc.

Apelul la 112 a fost făcut în jurul orei 06:20 a dimineții, cel mai probabil de către un alt participant la trafic, însă pentru cel care se afla la volan nu s-a mai putut face nimic, fiind găsit carbonizat.

Inițial nu se cunoștea identitatea conducătorului auto, însă ulterior s-a stabilit că este vorba despre un bărbat de 52 de ani, din comuna Deveselu.

Echipaje de cadre medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean și Inspectoratul pentru Situații de Urgență Olt au fost parte din salvatorii ce s-au deplasat la fața locului.

„Pompierii Detașamentului Caracal, cu o autospecială de stingere și un echipaj SMURD, au intervenit pe centura municipiului Caracal, la un accident rutier, urmat de incendiu. La sosirea echipajelor, autoturismul ardea generalizat, iar în interiorul acestuia a fost identificat șoferul, decedat, cu arsuri pe întreaga suprafață a corpului. În urma evenimentului, autovehiculul a ars în totalitate. Evenimentul este cercetat de organele competente”, a declarat căpitan Alin Băsășteanu, purtător de cuvânt al ISU.

Și echipaje de Poliția au ajuns în zonă pentru a face cercetări și a stabili, cu exactitate, împrejurările în care a avut loc această tragedie.

Potrivit agentului principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, din primele date s-a stabilit că bărbatul din Deveselu, din cauze ce urmează a fi stabilite ulterior, ar fi pierdut controlul direcției de mers și s-a răsturnat cu mașina în afara părții carosabile în zona sensului giratoriu de pe centura ocolitoare a Caracalului, luând foc.

„La data de 10 martie 2024, în jurul orei 06:20, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe VO6G, în municipiul Caracal, a avut loc un eveniment rutier. La fața locului, s-au deplasat polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Caracal. Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, în vârstă de 52 de ani, din comuna Deveselu, în timp ce conducea un autoturism pe VO6G, în municipiul Caracal, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma evenimentului rutier, autoturismul a luat foc, iar bărbatul a decedat. Trupul acestuia a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării autopsiei, pentru stabilirea cauzei decesului. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a spus reprezentantul IPJ.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți