23.1 C
Slatina
duminică,28 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident de circulație pe DEx 12, în zona orașului Piatra Olt. Coliziune între două autoturisme, patru persoane rănite

- Advertisement -

Eveniment rutier în dimineața zilei de luni, 11 martie 2024, pe Drumul Expres 12  Craiova – Slatina – Pitești, în urma acestuia, potrivit Centrului InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, traficul fiind oprit temporar în zona orașului Piatra Olt, pentru cercetarea împrejurărilor producerii acestuia.

Accidentul de circulație s-a produs în jurul orei 08:10 a dimineții, traficul fiind reluat în zonă după aproximativ două ore, în jurul orei 10:00. Două autoturisme au fost implicate într-o coliziune, iar patru persoane, din datele reprezentanților Centrului InfoTrafic, au fost rănite și au necesitat îngrijiri medicale.

Din primele date, se pare că șoferul unuia dintre autoturisme a schimbat banda fără să se asigure și a fost lovit din spate de cealaltă mașină al cărei conducător auto nu ar fi păstrat distanța regulamentară în mers față de autoturismul aflat în fața sa.

Polițiștii rutieri s-au deplasat și ei în zonă pentru a face cercetări și a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

Autoturismele erau conduse de două șoferițe, care nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice. Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

„La data de 11 martie 2024, în jurul orei 08:10, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Expres 12 (DEx12), în afara orașului Piatra Olt, a avut loc un eveniment rutier. La fața locului, s-au deplasat polițiștii Serviciului Rutier Olt. Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că o femeie, în vârstă de 45 de ani, din orașul Balș, în timp ce conducea un autoturism pe DEx12, în afara orașului Piatra Olt, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, ar fi intrat în coliziune față-spate cu un autoturism condus de o femeie, în vârstă de 43 de ani, din municipiul Craiova. În urma evenimentului rutier, patru persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Conducătoarele auto au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți