23.1 C
Slatina
duminică,28 aprilie,2024

Ultimele Articole

Ziua Porților Deschise la Școala de Poliție Slatina. Cățelușa Daky a fost atracția evenimentului la care au participat zeci de copii

- Advertisement -

Zeci de copii de la mai multe instituții școlare din au trecut pragul Centrului de Formare și Perfecționare a Polițiștilor „Nicolae Golescu” Slatina joi, 21 martie 2024, cu ocazia celebrării Zilei Poliției Române.

Evenimentul a fost organizat de Școala de Poliție Slatina cu sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Olt și s-a desfășurat în curtea instituției din teritoriu a Ministerului Afacerilor Interne.

Vedeta Zilei Porților Deschise de la Școala de Poliție Slatina a fost însă cățelușa Daky, de pregătirea căreia se ocupă agentul de poliție George Onțică.

„O mulțime de copii din municipiul Slatina au trecut pragul Centrului Slatina, plini de entuziasm, dornici să cunoască ce se ascunde în ‘spatele porților’ instituției. Elevilor le-au fost prezentate autospecialele, tehnica și dotarea polițiștilor rutieri și criminaliști, precum și cele ale luptătorilor de la Serviciul de Acțiuni Speciale. Vedeta evenimentului a fost patrupeda Serviciului Criminalistic, fiind adorată de către toți copiii prezenți. Punctul culminant al activității a fost marcat prin vizitarea poligonului de tragere și prezentarea armamentului din dotarea polițiștilor”, a declarat Alexandra Dicu, purtător de cuvânt al Școlii de Poliție Slatina.

Sursa citată mai spune că activitățile dedicate Zilei Poliției vor continua să fie marcate prin competiții sportive între polițiștii Centrului.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți