8.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Problemele și sugestiile locuitorilor din zona CAM – Aleea Muncii, ascultate de Emil Moț, primarul Slatinei

- Advertisement -
Edilul Emil Moț continuă să aibă întâlniri cu cetățenii din municipiul Slatina, în seara zilei de joi, 28 martie, fiind rândul celor care stau în zona străzii Aleea Muncii, dar și a blocului CAM de pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza.
Și aceștia și-au expus problemele și sugestiile, primarul ascultându-le cu atenție și promițându-le că vor găsi soluții pentru rezolvarea acestora.
„Am avut o nouă întâlnire în zona CAM-Aleea Muncii, unde am discutat despre problemele și sugestiile locuitorilor. Încurajez pe toți cei interesați să participe și să împărtășească ideile și preocupările, facilitând astfel identificarea și implementarea celor mai bune soluții pentru problemele comunitare”, a declarat edilul Emil Moț.
Și de această dată primarul a avut alături oameni importanți de la direcții ale Primăriei Slatina, printre ei Emil Popa, directorul Loctrans Slatina, Dragoș Iancu, directorul Dezvoltare Urbană Slatina, dar și pe Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt, viceprimarii Gigi Vîlceleanu, Alexandru Berechet, senatorul PSD de Olt Liviu Voiculescu și deputatul PSD de Olt Marius Iancu.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți