15.2 C
Slatina
marți,30 aprilie,2024

Ultimele Articole

24 de preșcolari din comuna Șopârlița au primit ghiozdane complet echipate cu rechizite școlare

- Advertisement -
Este al doilea an când se desfășoară proiectul „Start în educație”, iar în anul de învățământ 2023 – 2024 Școala Gimnazială din comuna Șopârlița a fost beneficiară a acestuia. Odată ajunsă la final ediția a doua, nu mai puțin de 24 de preșcolari primind ghiozdane complet echipate cu rechizite școlare. 
Proiectul s-a putut derula la nivelul unității școlare, reprezentată de Marijana Trepăduș, primarul localității oltene, și directorul Nelly Dincă, în baza protocolului de colaborare semnat cu Fundația World Vision România, în parteneriat cu OMV Petrom.
„În anul școlar 2023 – 2024, la nivelul Școlii Gimnaziale Șopârlița s-a derulat proiectul «Start în educație». Fundația World Vision România, în parteneriat cu OMV Petrom, a semnat un protocol de colaborare cu Școala Gimnazială Șopârlița, reprezentată de doamna primar Marijana Trepăduș și doamna director Nelly Dincă. Proiectul vizează promovarea importanței strategice a educației timpurii pentru copii, astfel 24 de preșcolari din cadrul școlii noastre au beneficiat de pachete de rechizite indispensabile în procesul de educație”, au transmis reprezentanți ai administrației publice locale.
Potrivit sursei citate, interesul pentru educație primează în comuna Șopârlița, de aceea autoritățile au deschidere la tot ce înseamnă implementarea unor astfel de parteneriate, benefice procesului de învățare.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți