12.3 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Teslui. Un bărbat și-a omorât soția, înjunghiind-o cu un cuțit în torace și a lovit-o în cap cu un lemn. Conflictul a izbucnit pe fondul consumului de alcool

- Advertisement -

UPDATE: În cazul autorului oribilei fapte comisă în comuna olteană Teslui, magistrații Tribunalului Olt au dispus măsura arestării preventive pentru o perioadpă de 30 de zile. Însă decizia instanței de judecată nu este definitivă și poate fi contestată, fapt ce nu s-a întâmplat până în dimineața zilei de 2 aprilie.

Știrea inițială: Tragedie fără margini în comuna Teslui. Un bărbat și-a omorât soția duminică seara, lovind-o în cap cu un lemn și înjunghiind-o cu un cuțit în torace. Nenorocirea a avut loc pe fondul consumului de alcool și a unui conflict izbucnit în familie, potrivit unor surse, din cauza geloziei.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat în seara zilei de 31 martie 2024, în jurul orei 20:00, prin apelul de urgență 112, cu privire la faptul că un bărbat și-ar fi înjunghiat soția într-o locuință din comuna Teslui, iar aceasta se află inconștientă. Vecinul familiei a fost cel care i-a alertat pe oamenii legii, după ce autorul de 68 de ani a omorât-o pe partenera de viață, în vârstă de 65 de ani.

O echipă complexă de cercetare din cadrul Serviciului Investigații Criminale Olt și Serviciului Criminalistic Olt s-a deplasat la fața locului pentru a efectua cercetarea la fața locului sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, în seara zilei de 31 martie 2024, un bărbat, în vârstă de 68 de ani, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict intrafamilial, i-ar fi aplicat soției sale mai multe lovituri cu un lemn în zona capului și ar fi înjunghiat-o cu un obiect ascuțit-tăietor în zona toraco-pectorală. În urma evenimentului, femeia a decedat, iar trupul acesteia a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ.

În urma probatoriului administrat, procurorul de caz de caz de la Parchetul Olt a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore față de criminal, acesta fiind acuzat de săvârșirea infracțiunii de omor.

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Poliției Olt, urmând ca în cursul zilei de luni, 1 aprilie 2024, să fie prezentat în fața magistraților Tribunalului Olt, cu propuneri legale.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți