16.2 C
Slatina
marți,30 aprilie,2024

Ultimele Articole

Copil de 9 ani, acroșat de un microbuz școlar în comuna Brebeni. A fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale

- Advertisement -

Accident de circulație în după-amiaza zilei de vineri, 12 aprilie, în jurul orei 12:30, pe strada Teiuș, din comuna olteană Brebeni. Un copil de nouă ani a fost acroșat de un microbuz școlar, având nevoie de acordarea primului ajutor și fiind transportat la spital pentru efectuarea unor investigații medicale amănunțite.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apelul de urgență 112, cu privire la producerea evenimentului rutier, iar la fața locului, pentru cercetări, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 58 de ani, din comuna Brebeni, județul Olt, în timp ce conducea un microbuz de transport elevi ar fi acroșat un pieton, respectiv un minor în vârstă de 9 ani, din aceeași localitate. În urma evenimentului rutier, minorul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, a declarat subinspector Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al IPJ.

Potrivit unor surse, se pare că băiatul a fost acroșat de microbuzul școlar în momentul în care șoferul acestuia ar fi efectuat manevra de mers înapoi.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc accidentul rutier, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

FOTO: Arhiva – Imagine reprezentativă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți