15.2 C
Slatina
marți,30 aprilie,2024

Ultimele Articole

O femeie și un copil, victime ale unui accident rutier produs pe DJ 546 B, la Movileni

- Advertisement -

Grav accident de circulație în după-amiaza zilei de miercuri, 17 aprilie, pe Drumul Județean 546 B, în comuna Movileni. Două autoturisme s-au ciocnit violent în jurul orei 13:40, iar în urma impactului unul dintre ele s-a răsturnat și a rămas pe plafon. O femeie şi unul dintre cei doi copii care se aflau într-una dintre mașini au fost răniţi în urma evenimentului rutier, necesitând acordarea primului ajutor.

Ulterior, au fost transportați la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina pentru efectuarea de investigații medicale amănunțite.

Echipaje rutiere ale Poliției Olt, salvatori de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență, dar și cadre medicale ale Serviciului de Ambulanță Județean Olt au acționat la fața locului.

Iar polițiștii rutieri au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

„La data de 17 aprilie, în jurul orei 13:40, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Județean 546 B, în comuna Movileni, a avut loc un eveniment rutier. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției orașului Potcoava. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de către o femeie, în vârstă de 29 de ani, din comuna Pleșoiu, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, condus de către un tânăr, în vârstă de 33 de ani, din comuna Osica de Sus. În urma evenimentului rutier, două persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Revenim cu amănunte!

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți