11.2 C
Slatina
luni,6 mai,2024

Ultimele Articole

Social democratul Viorel Nădescu și-a depus candidatura pentru funcția de primar al orașului Drăgănești Olt. Deputatul PSD Cătălin Grecu i-a fost alături

- Advertisement -

Viorel Nădescu, candidat PSD Olt la funcția de primar al orașului Drăgănești Olt, la alegerile locale din data de 9 iunie 2024, a fost miercuri, 24 aprilie, la sediul Biroului Electoral de Circumscripție care funcționează în sediul Primăriei din urbe, pentru a-și depune dosarul de candidatură. Alături de el a fost deputatul PSD de Olt Cătălin Grecu, dar și echipa de social democrați de la Drăgănești.

„Astăzi (miercuri n.r.), cu seriozitate și responsabilitate, am depus oficial dosarul de candidatură pentru funcția de primar al orașului Drăgănești Olt. Este un moment important pentru mine, dar și pentru voi, pentru că astăzi începe o nouă etapă în drumul nostru împreună către un viitor mai luminos și mai prosper pentru comunitatea noastră”, a spus social democratul Viorel Nădescu.

Totodată, organizația PSD Drăgănești Olt a depus și lista de consilieri locali, numele acestora fiind Ciubuc Dumitru, Stoenică Alexandru, Ioana Florina, Pîrvu Nicoleta Simina, Neacșu Ionuț, Achim Iulian, Mihăilă Claudiu Florin, Catană Gheorghe Georgică, Fieraru Gheorghe, Mircea Domi, Militaru Andreea Lăcrămioara, Pîrvan Cătălin Gheorghe, Trăsnea Nicoleta Daniela, Mocioacă Ilie, Minulescu Ștefan Mihail, Preda Cristian, Jianu Rodica Mihaela, Constantinescu Christian, Moșteanu Adrian, Bădoi Aurel și Tobescu Dorel Cornel.

„Ne-am angajat să fim o voce autentică pentru nevoile voastre, să fim deschiși la dialog și să lucrăm împreună cu voi pentru a găsi soluțiile potrivite pentru provocările comunității noastre. Fiecare cetățean, fiecare idee și fiecare provocare vor fi întâmpinate cu respect, integritate și dedicare. Atât eu, cât și echipa mea de consilieri, suntem hotărâți să construim împreună un viitor prosper, bazat pe respect și transparență pentru toți locuitorii orașului nostru. Vă invit să fiți alături de noi în această călătorie și să ne susțineți în eforturile noastre de a face din Drăgănești Olt un loc mai bun pentru toți. Cu încrederea și sprijinul vostru, suntem siguri că putem realiza lucruri mari”, a subliniat Viorel Nădescu, candidatul PSD Olt la funcția de primar al orașului Drăgănești.

Parlamentar de Olt, social democratul Cătălin Grecu a ținut să-l felicite pe Viorel Nădescu pentru depunerea candidaturii: „‘Respect. Transparenţă. Investiţii. În Dragăneşti Olt, e timpul schimbării!’ – este deviza sub care Viorel Nădescu, viitorul primar al orașului Drăgănești, își prezintă o altfel de viziune de a face politică și administrație. O viziune în care oamenii sunt respectați, ascultați și ajutați și în care dialogul și investițiile sunt prioritare. Sub aceste valori, Viorel Nădescu se angajează să aducă o schimbare reală în Drăgănești Olt, concentrându-se pe nevoile și aspirațiile comunității. În viziunea sa și a echipei profesioniste din jurul său, din care fac parte oameni serioși, integri și dedicați, administrația locală pune în prim plan oamenii și împlinirea așteptărilor pe care aceștia le au. Cred în capacitate administrativă a lui Viorel, un tânăr cinstit, serios, gospodar, determinat să facă din orașul natal, un oraș modern, căruia să-i schimbe imaginea (…). Va fi un primar al tuturor drăgăneștenilor (…). Țin să îl felicit pentru depunerea candidaturii”.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți