18.1 C
Slatina
sâmbătă,4 mai,2024

Ultimele Articole

Spectacol folcloric de Florii, în satul Câmpu Părului din Obârșia. Florin Grigore, printre artiștii de marcă care vor fi în recital

- Advertisement -

Ziua de duminică, când toți creștinii ortodocși sărbătoresc Floriile, va fi o zi cu o mare petrecerea câmpenească pentru locuitorii din satul Câmpu Părului al comunei oltene Obârșia. Se împlinesc 129 de ani de la prima atestare documentară a localității, prilej cu care Primăria și Consiliul Local Obârșia a pregătit un spectacol folcloric cu artiști cunoscuți, majoritatea soliști vocali în cadrul Ansamblului Folcloric „Doina Oltului” Slatina al Centrului Județean de Cultură și Artă Olt, instituție din subordinea Consiliului Județean Olt.

Spectacolul de Florii începe la ora 16:00 și va avea loc pe terenul de fotbal din Câmpu Părului, iar pe scena special amenajată vor urca Ansamblul Folcloric „Izvorașul”, Cătălin Bărbulescu, Carmen Budulan, Marinela Dobrițoiu, Florica Chircă, Andreea Dinu, Maria Dinu, Daria Țugui, Andra Nețoi, acompaniați de orchestra Ansamblului „Doina Oltului”, dar și Medalion Music, invitat special fiind îndrăgitul interpret de muzică populară Florin Grigore (FOTO), originar din comuna olteană Obârșia.

„129 de ani de atestare documentară a satului Câmpu Părului, comuna Obârșia, județul Olt. Spectacol de Florii în data 28 aprilie, ora 16:00, pe terenul de fotbal. Hai să facem hora mare ca la zi de sărbătoare. Soliști de seamă și de valoare”, este invitația adresată de organizatori.

Fiind vorba de o petrecere câmpenească de zile mari, din peisaj nu o să lipsească grătare pe care vor sfârâi micii și alte produse din carne, berea care va curge din belșug, dar și un mic parc de distracții destinat atât celor mici, cât și celor mari.

Sursă foto principală: Florin Grigore – Facebook

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți