12.3 C
Slatina
duminică,5 mai,2024

Ultimele Articole

Un bărbat de 44 de ani, din Crâmpoia, a vrut să se spânzure în pădurea din comuna Schitu. L-au salvat polițiștii

- Advertisement -

Un bărbat de 44 de ani, din comuna Crâmpoia, a scăpat cu viață după ce în noaptea de miercuri spre joi, a vrut să-și spună căpăt zilelor în pădurea din comuna Schitu. A zis că se spânzură, ducându-se să spună că intenționează să se sinucidă unui angajat al unei firme din Schitu. A avut noroc cu acesta, care i-a alertat imediat pe polițiști.

Au plecat în căutarea sa împreună cu echipaje ale Jandarmeriei Olt și a fost găsit înainte de a recurge la gestul necugetat.

„La data de 24 aprilie, în jurul orei 22:00, polițiștii Postului de Poliție Schitu au fost sesizați de un bărbat, angajat al unei societăți comerciale, din comuna Schitu, județul Olt, cu privire la faptul că un bărbat ar fi venit la locul său de muncă și i-ar fi declarat că intenționează să se sinucidă în pădurea din comuna Schitu. La fața locului, s-au deplasat polițiștii Secției de Poliție Rurală 8 Perieți, care, din
primele verificări, au stabilit identitatea bărbatului ce ar fi amenințat că se va sinucide, ca fiind un bărbat de 44 de ani, din comuna Crâmpoia, județul Olt. Imediat, au fost alcătuite echipe de căutare, în acest sens, fiind solicitat sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, respectiv al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt. În urma activităților de căutare, polițiștii Secției de Poliție Rurală 8 Perieți au identificat bărbatul în pădurea din comuna Schitu”, a declarat subinspector Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Sursa citată mai spune că, pe perioada cât a lipsit, bărbatul nu a fost victima vreunei infracțiuni.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți