26.2 C
Slatina
luni,6 mai,2024

Ultimele Articole

Cupa „Speranțe Slătinene” la fotbal, la prima ediție. CJ Olt a alocat fonduri pentru desfășurarea competiției

- Advertisement -

Direcția Județeană de Fotbal Olt, Clubul Sportiv Municipal Slatina, Asociația Județeană de Fotbal Olt și Consiliul Județean Olt organizează anul acesta o nouă competiție sportivă în municipiul Slatina. Va fi prima ediție a Cuperi „Speranțe Slătinene” la fotbal, dedicată copiilor care s-au născut în anul 2013, dar și mai mici, Stadionul „1 Mai” Slatina urmând a fi locația de desfășurare a acesteia în zilele de 18 și 19 mai. Întruniți joi, 25 aprilie 2024, în ședința ordinară de la sfârșit de lună, consilierii județeni au aprobat suma de bani pe care CJ o va aloca pentru acest eveniment.

Este vorba despre suma de 8.000 de lei din care vor fi achiziționate medalii, cupe premiere echipe și premii individuale, vor fi plătiți arbitrii și ambulanța cu asistent medical, fiind cumpărate, totodată, și materiale de promovare a acțiunii.

Competiția sportivă ar urma să îi aducă pe copii mai aproape de fotbal, a spus Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean: „Este o competiție de fotbal legată de copii, prin care încercăm să-i aducem aproape de fotbal și să avem o bază de selecție pentru Clubul Sportiv Municipal cât mai mare. Este prima ediție, sperăm că ea va deveni o tradiție, așa cum suntem obișnuiți, toate competițiile și toate aceste lucruri pe care Consiliul Județean le-a făcut de-a lungul timpului, ele au rezistat și au devenit o tradiție”.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți