14.1 C
Slatina
vineri,17 mai,2024

Ultimele Articole

Bărbatul din Sprâncenata care și-a ucis soția pe o stradă din Drăgănești Olt, acuzat că și-a violat fiica acum doi ani

- Advertisement -

Apar informații noi cu privire la bărbatul de 37 de ani, din comuna Sprâncenata, care în cursul după-amiezii de luni, 29 aprilie, și-a ucis soția tot de 37 de ani, cu mai multe lovituri de cuțit pe o stradă din orașul Drăgănești Olt. Femeia a murit la spital, iar autorul oribilei fapte, acuzat de omor calificat, a fost încarcerat în Arestul Poliției Olt, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat marți, 30 aprilie, în fața magistraților Tribunalului Olt, cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Criminalul este acuzat și că acum doi ani, pe când se afla în Austria, și-a violat fiica care atunci avea 13 ani, fapta fiind sesizată poliției chiar de aceasta la jumătatea lunii iulie a anului trecut.

Pe numele bărbatului s-a emis la acea vreme un ordin de protecție provizoriu.

„La data de 15 iulie 2023, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apelul de urgență 112, de o minoră, în vârstă de 14 ani, din comuna Sprâncenata, județul Olt, cu privire la faptul că, în cursul anului 2022, în timp ce se afla în Austria, ar fi fost violată și agresată sexual de către tatăl său, în vârstă de 36 de ani. Având în vedere aspectele sesizate, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și agresiune sexuală, cercetările fiind continuate pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea de măsuri legale. De asemenea, după completarea formularului de evaluare a riscului privind violența domestică, împotriva bărbatului, polițiștii au emis și un ordin de protecție provizoriu”, precizează reprezentanții Poliției Olt printr-un comunicat de presă.

Potrivit unor surse, dosarul este încă în lucru, cercetările nefiind finalizate până la acest moment de oamenii legii.

Cei doi soți aveau împreună cinci copii, trei fiind luați în grijă de reprezentanți ai Direcției Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt, în timp ce ceilalți doi sunt la bunicii din partei femeii omorâte.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți